Sergeii kirjutas:MaTu kirjutas:keegi siis vaheajal sügis jami viitsib teha siit?
tartus voiks teha ikka.
Pole mõtet kaks jammi järjest teha ühes linnas.
Sergeii kirjutas:MaTu kirjutas:keegi siis vaheajal sügis jami viitsib teha siit?
tartus voiks teha ikka.

MaTu kirjutas:Ei ole jh, olen kuulnud, et kunagi oli, aga ega siin pole ju kuskil eriti teha ka.

leif kirjutas:Viljandis pole ka väga kaua tehtud ju !

MaTu kirjutas:Ise mõtlesin sama, et keegi kes on seal käinud parkourimas võiks teisi informeerida.
Joel kirjutas:Tervist kõigile!
Plaanis on korraldada takistusrada lauluväljakule ühe ürituse jaoks, kus saaksite Jammida (Parkour / Freerunning). Selleks aga otsin ma inimest, kes oleks sellel alal asjapulk. Kas te oskate soovitada eesti mõnda parimat Parkouri või freerunningu inimest, kellega ma saaksin ühendust võtta. Palun andke teada ka tema kontaktid.
Üritus "Närvikõdi" toimuks muidu 12 juunil Tallinna Lauluväljakul, skeitpargi ümbruses.
Tänan abi eest,
Joel.
Joel kirjutas:Tervist kõigile!
Plaanis on korraldada takistusrada lauluväljakule ühe ürituse jaoks, kus saaksite Jammida (Parkour / Freerunning). Selleks aga otsin ma inimest, kes oleks sellel alal asjapulk. Kas te oskate soovitada eesti mõnda parimat Parkouri või freerunningu inimest, kellega ma saaksin ühendust võtta. Palun andke teada ka tema kontaktid.
Üritus "Närvikõdi" toimuks muidu 12 juunil Tallinna Lauluväljakul, skeitpargi ümbruses.
Tänan abi eest,
Joel.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline